7 de nov. 2012

'MAI HEM ESTAT TAN A PROP DEL SEGON DIPUTAT'

Amb optimisme i convicció encara la campanya ICV-EuiA, que avui ha presentat les seues propostes electorals en una roda de premsa en la que hi han assistit set dels vuit ebrencs presents la llista. “Esta és la campanya de la il·lusió i l’esperança, d’assumir els reptes de país i canviar la situació econòmica de manera radical per aconseguir sortir de la crisi d’una manera més justa”.


Jordi Jordan, candidat per les Terres de l’Ebre i número dos de la llista que encapçala la diputada Hortènsia Grau, ha presentat el decàleg de propostes electorals tant a nivell de Terres de l’Ebre com en l’àmbit nacional. Pel que fa al nostre territori destaquen un Pla de Xoc per a la creació de llocs de treball i un segon pla d’industrialització per a les Terres de l’Ebre, la defensa del cabal ecològic del riu Ebre, la potenciació d’una sanitat i una educació públiques de qualitat, la celebració d’un referèndum pel dret a decidir o l’impuls d’una Pensió Bàsica Universal per assolir la pobresa zero, entre d’altres. En referència a les propostes nacionals, cal ressaltar la creació d’una Banca pública, la dació en pagament per evitar desnonaments, un Acord Nacional pel dret a decidir o un Pla contra la corrupció o una fiscalitat justa i progressiva, entre d’altres. Així mateix, s’ha mostrat convençut de que ICV-EuiA és “l’alternativa de govern per assumir els reptes de país: podem fer un pas endavant a partir del dret a decidir i exigir una sortida de la crisi amb el suport de les classes mitjanes –no contra elles- per aconseguir una reactivació econòmica que ens trague d’esta convulsió social.”

A tal efecte ICV-EuiA a l’Ebre ha organitzat una campanya basada “en la proximitat” amb una cinquantena de ‘microactes’ programats a totes les Terres de l’Ebre, dels quals destaca l’acte central amb la visita del candidat Joan Herrera el dijous 22 de novembre a la tarda, que completarà una agenda plena d’actuacions a peu de carrer.

El candidat ebrenc ha anunciat també que ICV-EuiA ha reduït el seu pressupost de campanya en un seixanta per cent respecte als darrers comicis autonòmics i ha ressaltat que “no recorrerem als bancs ni ens endeutarem, sinó que ens autofinançarem la campanya amb donacions particulars, a mode de petits mecenatges, i amb els bons que emet el mateix partit; una manera de donar exemple”. En este sentit, també ha anunciat que, cas de sortir elegit diputat, donarà el cent per cent del seu sou de regidor a l’ajuntament de Tortosa a causes socials (actualment ja dóna el trenta per cent) “perquè tampoc ens sembla justa l’acumulació de càrrecs i sous”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada