7 de maig 2012

LO PATRIMONI, COSA DE TOTS

Lo passat diumenge va tindre lloc a Tortosa la XVII Diada dels Castells, una jornada lúdica i reivindicativa que servix per conscienciar la població de la vàlua del patrimoni de la nostra ciutat.
Per poder defensar una cosa primer s'ha d'estimar, i per estimar-la, se l'ha de conèixer. I esta és la labor que fa l'associació Amics dels Castells i del Nucli Antic. El dia va comptar amb la participació d'unes 200 persones que, a més de conèixer més detalls de les Avançades de Sant Joan (espai escollit enguany per fer la passejada), van poder participar com a extres en la gravació d'un vídeo promocional que servirà per posar en valor els 6,5 km de perímetres de muralla que encara conserva la ciutat. L'explicació de la història d'esta part de recinte emmurallat va anar a càrrec de l'actual president de l'entitat, Jordi Jordan, en condició de professor d'història i pel càrrec que ocupa dins l'entitat.
Des d'ICV volem felicitar els organitzadors per la tasca que està portant a terme des de fa tants anys i encoratjar-los a continuar en la mateixa línia. Allí ens hi trobaran,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada