9 de maig 2012

JAUME FORCADELL DEIXA LA POLÍTICA





FOTO: Gustau Moreno
La decisió estava presa almenys des del passat mes de març, però no s'ha fet pública fins aquest dimarts al migdia. El portaveu d'Iniciativa-Entesa per Tortosa i també president d'ICV a les Terres de l'Ebre, Jaume Forcadell, ha anunciat que deixa la política municipal i també els seus càrrecs orgànics dintre de la formació ecosocialista. Forcadell ha comparegut davant dels mitjans de comunicació, en una cafeteria del centre de Tortosa, per confirmar la notícia que portava unes setmanes gestant-se: s'aparta de la política municipal i també de la presidència d'ICV a l'Ebre per "motius personals i professionals" que fan que siga del tot incompatible. De fet, ha explicat que canvia de residència i que se'n va a viure fora de Tortosa.


Forcadell, que enguany farà 36 anys, ara ja feia 10 anys que participava en la política tortosina i del territori, cinc dels quals com a regidor a l'Ajuntament de Tortosa. El seu lloc com a portaveu municipal serà ocupat pel número 2 de la llista d'ICV-Entesa per Tortosa, Jordi Jordan. De fet, Forcadell preveu que el seu últim ple com a regidor siga el proper 4 de juny, en la propera sessió ordinària del ple de l'Ajuntament. L'acta que quedarà alliberada amb la seua marxa serà ocupada per la número 3 en la llista d'ICV-Entesa per Tortosa, Cinta Galiana, que aquest dimarts també ha comparegut acompanyant Forcadell i Jordan.
El fins ara president d'ICV a les Terres de l'Ebre mantindrà la militància a la formació ecosocialista. La seua renúncia a l'Ajuntament de Tortosa és la segona d'aquest mandat per part d'un cap de llista a les eleccions municipals del passat 22 de maig del 2011, després que el socialista Joan Sabaté renunciés a prendre possessió de l'acta de regidor, quan el PSC va registrar una forta davallada electoral. Però el cas és molt diferent, ja que ICV va millorar resultats i va aconseguir passar d'un a dos regidors a Tortosa. 




Text extret de www.lamarfanta.blogspot.com
_________


Des d'ICV Entesa per Tortosa volem donar les gràcies a Jaume Forcadell per tants d'anys de dedicació a la política municipal, territorial i de partit. Igualment, encoratgem a Cinta Galiana en la seua nova etapa com a regidora i a Jordi Jordan com a portaveu del grup. Els nostres eixos programàtics es mantenen forts i seguim treballant per ser l'alternativa forta d'esquerres a la ciutat. 















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada