30 de set. 2012

JOAN HERRERA I HORTÈNSIA GRAU, A TORTOSA

Joan Herrera: “El dret a decidir és de tots els catalans, les retallades són de CIU”


El secretari general d’ICV, Joan Herrera, ha contestat les declaracions d’Artur Mas d’ahir on demanava un gran front al voltant del dret a decidir i de la seua persona. Herrera ha recordat que “el dret a decidir és de tots els catalans i no només de Mas, però en canvi les retallades sí que són de CiU". Herrera també ha demanat una aliança "de tota la gent que ha sortit al carrer per defensar els drets socials".

En este mateix sentit, el líder ecosocialista ha afirmat que “la majoria indestructible que demana Mas la vol per destruir els drets socials de tots els catalans. En canvi nosaltres demanem una majoria de la gent que ha sortit al carrer per protestar i per protegir els drets socials, l’educació, la sanitat i altres serveis que s’estan veient amenaçats per les polítiques del govern de CiU”. Les properes eleccions serviran segons Herrera, per enviar un missatge clar i contundent a Europa i a la Troika dient que “les retallades són inútils i injustes”.


Herrera ha cridat a “no caure en el frontisme ni l’enfrontament” i ha lamentat que “Mas i Sánchez-Camacho hagen trigat tan poc a tirar-se pel cap el dret a decidir”. “És necessari una gran majoria al voltant del dret a decidir, sense ningú que el vulga utilitzar, ja que és un procés molt delicat que necessita rigor i seriositat”, ha afirmat.

Pressupostos Generals de l’Estat

L’ecosocialista ha afirmat que el Pressupostos Generals de l’Estat “continuen sent indecents i que incomplixen amb la gent”. Herrera ha criticat que “es pose per davant els bancs de les persones” i ha acusat CiU de ser culpable de la situació, “si són possibles uns pressupostos així és perquè algú els ha fet possibles. I va ser CiU qui va ajudar a construir el marc que permet aquesta situació, per molt que ara es vulga desmarcar”

Herrera ha fet estes declaracions durant la seva visita a Tortosa. L’acompanyava la diputada per Tarragona, Hortènsia Grau, que ha anunciat que presentarà la seua candidatura a les primàries per encapçalar la llista d’ICV per aquesta demarcació. El grup de treball d'ICV-Entesa per Tortosa ha tingut una reunió amb tots dos per tal de preparar la campanya electoral del 25N i s'ha aprofitat la presència dels dos representants per fer una passejada per la ciutat i mostrar-los el Museu de Tortosa. Històric i Arqueològic de les Terres de l'Ebre.

 

Enllaços de la notícia:

Notícia TV3 TN migdia 30/09/12

Catalunya Ràdio Informatiu migdia (cap de setmana) 30/09/12  (Del minut 16,29 al 17,21)

Diari ARA

eldiario.es 

el punt

el país 

La Marfanta. Diari digital Terres de l'Ebre 

 

 

 

 

 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada