14 de des. 2011

TANCAMENT IL·LEGAL DEL PUB CRICKET

Davant la notícia que la propietat del pub Cricket reclama una indemnització de gairebé 400.000 euros a l’ajuntament de Tortosa després que el Tribunal Superior de Justícia haja anul·lat la resolució que decretava el tancament del local, el Grup Municipal d’Iniciativa, un cop conegut el contingut de la sentència del TSJC, vol manifestar:

- Que el tancament del local va ser desproporcionat i precipitat i que pot generar greus repercussions econòmiques a l’ajuntament.  

- La nostra sorpresa pel fet que l’alcalde de Tortosa decretés el tancament del pub Cricket el dia 2 de juliol de 2007, només 16 dies després de prendre possessió i ser proclamat alcalde de la ciutat. No entenem la precipitació, la desproporció i la manca de rigor amb què es va tractar aquest assumpte.

- Que la sentència afirma, sense cap mena de dubte, que la resolució de tancament del local es va fer sense respectar els procediments administratius establerts i que, per tant, és il·legal. És per això que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) anul·la les resolucions de 2 de juliol i de 20 d’agost de 2007. 

- Que la sentència obre de manera clara la via de la reclamació patrimonial als propietaris del local, i que per tant és molt probable que esta actuació de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, tinga greus repercussions econòmiques per a l’ajuntament de la ciutat. De fet, este local porta més de quatre anys tancat en virtut d’una resolució que el TSJC ha considerat il·legal, i per tant considerem que la reclamació dels afectats és legítima.  

- Que demanarem explicacions a l’alcalde de Tortosa sobre esta actuació precipitada i desproporcionada per la que es reclama a l’ajuntament una indemnització de gairebé 400.000 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada