7 de des. 2011

ICV aposta per la rebaixa dels sous d'alguns polítics


Lo 5 de desembre de 2011 CiU va votar en contra d'abaixar els sous d'alguns regidors, una moció presentada per ICV. Aquell dia, un dels nostres dos regidors, Jordi Jordan, va anunciar que donarà el 30 per cernt del seu sou a entitats socials de la ciutat que ho necessiten.




Dilluns 5 de desembre de 2011. Lo ple de l'ajuntament de Tortosa debat la moció popular dels indignats que demana que 4 regidors de CiU (al govern) s'abaixen lo sou, tenint en compte la quantia dels ingressos i la situació de crisi actual.

CiU va votar en contra de la baixada dels sous.  PSC, ERC i PP s'hi van abstindre i PxC i ICV van votar-hi a favor. Dos únics partits donar suport a lamoció: ICV va ser un d'ells.


A més, un dels nostres dos regidors, Jordi Jordan, va anunciar que donarà el 30 % del seu sou a entitats socials de la ciutat que ho necessiten, com per exemple Càritas.




Treballem amb constància i convicció perquè seguisques confiant en natros. Sense retrets, sense excuses. Dedicant lo temps a mirar endavant i no a desenterrar discrepàncies. Una altra manera de fer política és possible. Hi creiem i intentem seguir millorant amb humiltat i treball. Gràcies per fer-nos confiança. 


Al següent enllaç podreu trobat el text de la moció que es va debatre:


https://www.facebook.com/notes/acampada-tortosa-terres-de-lebre/text-de-defensa-de-la-moció-popular-davant-la-situació-social-i-els-sous-dels-po/255702941151002



Per la seua part, Ferran Bel, al seu twitter, va escriure en referència als qui presentaven la moció popular:
'són una minoria intolerant que fan constantment el joc a ICV, que són uns hipòcrites de la política'. Lo desprestigi és l'argument de qui no té arguments. Lamentem que es criminalitze el moviment social i reiterem que hi ha una altra manera de fer i dir les coses.




(foto: lamarfanta)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada