12 de des. 2012

COMUNICAT: GUMTSA, L'ALIANÇA I WERT


Auditoria Gumtsa 2011

El grup municipal d’I-Entesa per Tortosa vol recordar que l'alcalde Ferran Bel no ha contestat, ni al ple ni amb el comunicat efectuat després de la roda de premsa realitzada pel nostre grup, al principal dubte de l’auditoria a Gumtsa de l’any 2011. En este sentit, no se’ns han donat explicacions sobre el fet que l’interventor denuncia en el seu informe: una mateixa persona que certifica com a gestor econòmic de Gumsta (i per tant, treballa per a la societat municipal) és a la vegada qui firma l’auditoria “externa”.

Exigim, una vegada més, informació i transparència sobre este tema en concret i que no es defuja la resposta i el dubte principal del nostre grup.

Compra de l’antiga Clínica Aliança


En relació a la informació que ha sortit en diversos mitjans de comunicació locals on s’afirma que tots els grups municipals de l’Ajuntament hem estat d’acord en la compra de l’antiga clínica Aliança volem manifestar:

  1. És totalment fals que hi haja acord unitari. Hi ha tres grups que s’han abstingut en la creació de la societat municipal que comprarà l’Aliança. Estos grups són PSC, ERC i Iniciativa-Entesa per Tortosa.

  1. Durant la passada campanya electoral l’alcalde Bel va mentir una vegada més quan va afirmar públicament que cap grup li havia demanat informació sobre l’operació econòmica que representa per a l’Ajuntament la compra de la clínica. I-Entesa per Tortosa va registrar una instància requerint informació concreta i per escrit i a hores d’ara no s’ha rebut cap resposta oficial.

  1. I-Entesa per Tortosa es va abstindre en la creació de la societat municipal que comprarà l’Aliança pels dubtes econòmics que esta operació pot representar a mig i llarg termini  per a l’Ajuntament de la ciutat, molt endeutat. Tampoc s’entén que amb diners públics, CiU salve un equipament privat quan a la mateixa Tortosa han estat desmantellant l’hospital públic Verge de la Cinta.

Dimissió del ministre Wert


En relació a l’avantprojecte de la Llei Orgànica de Millora de Qualitat Educativa (LOMCE) el grup municipal d’Iniciativa-Entesa per Tortosa presentarà una moció en el proper ple de l’Ajuntament per demanar-ne la retirada així com el cessament del ministre d’Educació Sr Wert, ja que és una proposta que trenca la cohesió social al nostre país, realitza un atac frontal a la nostra llengua i representa un retrocés en l’educació pública, sumat al causat ja per les fortes retallades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada