13 d’oct. 2012

JORDI JORDAN, CANDIDAT D'ICV A L'EBRE PER AL 25N



L’actual diputada, Hortènsia Grau, que repeteix encapçalant la llista de la demarcació, i el mateix candidat, Joan Herrera, han apostat per les Terres de l’Ebre en el decurs del Consell Nacional celebrat este dissabte 13 i en el moment dels parlaments dels quatre caps de llista, han volgut deixar clar que a la província de Tarragona hi ha dos candidats: el del Camp de Tarragona i el de Terres de l’Ebre, amb grans possibilitats de creixement.


Jordan ha declarat que "treballarem amb molta força i il·lusió per aconseguir un nou país de dalt a baix, amb el dret a decidir al capdavant que permeta la creació de la Vegueria de l'Ebre i assegure la cohesió social, un país on es retalle a qui més té i no pas a les classes mitges i populars”. El candidat ebrenc també ha explicat que “crearem una banca pública que garantisca crèdit als emprenedors que aposten per un nou model productiu i crearem un impost per a les nuclears, que tants milions guanyen i no reverteixen a l'Ebre”. 

"Defensarem amb ungles i dents la sanitat i educació públiques de la nostra vegueria, així com els drets dels treballadors i treballadores i també dels autònoms, perquè amb l'estafa de la crisi ens ho volen prendre tot mentre una minoria s'enriqueix sense escrúpols".

Per últim, el nou candidat ha afegit que "estem convençuts que continuarem creixent i que la gent apostarà per una regeneració política, amb nous valors i sense corrupció, com la que representa ICV, també a les Terres de l'Ebre".

Jordi Jordan Farnós és licenciat en Història per la Universitat de Barcelona, Màster en Estudis Culturals Mediterranis per la URV i treballa com professor de geografia i història  a l'institut públic Els Alfacs de Sant Carles de la Ràpita. Regidor i portaveu d'Iniciativa-Entesa per Tortosa a l'Ajuntament de la capital del Baix Ebre des del 2011, està vinculat a moviments socials i culturals de les Terres de l'Ebre: és membre de la plataforma per l'educació pública de les TE i president de l'associació dels Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa, entre d'altres. Ha estat coordinador dels SSTT d'Habitatge de la Generalitat de Catalunya a les TE (2008-2009) i el 2011 va rebre el segon premi Ebrenc de l'any per votació popular, per ser l'únic regidor de Tortosa que dóna el 30% de sou com càrrec electe a entitats socials (en breu, la també regidora Cinta Galiana anunciarà el mateix gest). A partir de la setmana vinent presidirà la Intercomarcal d'ICV a les TE.

Podeu llegir el global de la notícia al web d'ICV: llegir article



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada