26 d’abr. 2012

DEFENSEM LO RIU EBRE

La diputada pel camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre al Parlament de Catalunya, Hortènsia Grau, va defensar l'Ebre davant el plenari advertint que el cabal mínim proposat (d'entre 80 i 120 m cúbics) és insuficient per la salut del riu i del Delta. ICV insta el Govern a defensa un cabal ecològic de 200 m cúbics per segon. Vegeu l'ampliació de la notícia al lloc web d'ICV, a l'enllaç següent
NOTÍCIA: ICV defensa l'Ebre al Parlament

13 d’abr. 2012

JORDI JORDAN PREMIAT ALS EBRELÍDERS

El regidor d'ICV- entesa per tortosa, Jordi Jordan, segon classificat als premis Ebrelíders per votació popular pel seu gest de donar un 30 per cent del seu sou a ONGs i associacions de la ciutat que ho necessiten. Enhorabona Jordi i gràcies!
Enllaç del vídeo a l'interior de la notícia.

VÍDEO: Jordi Jordan premiat als Ebrelíders

9 d’abr. 2012

MOCIÓ SOBRE LA ZONA BLAVA



Sobre la nova zona blava de tortosa i la seua vinculació amb altres obres adjudicades. Es va presentar en el ple del mes d'abril de 2012. "Recentment ha entrat en vigor l’ampliació de la zona blava a Tortosa. Esta mesura, que finalment ha suposat un increment substancial de les places d’aparcament afectades i de l’horari de pagament de les places ubicades al barri de Ferreries, va lligada a l’adjudicació de l’obra de l’aparcament soterrat de la Plaça Mossèn Sol i a l’arranjament de la mateixa plaça. Esta obra va ser adjudicada definitivament el 3 de gener de 2011 i tenia un termini d’execució de 13 mesos. A dia d’avui, les obres ni tan sols han començat. Resulta sorprenent, per tant, que l’increment de la zona blava de Tortosa haja estat, finalment, superior al que es va anunciar..."

MOCIÓ PER L'ELABORACIÓ D'UN PLA ESTRATÈGIC


Moció presentada al ple ordinari del mes de gener instant el ple de l'Ajuntament a iniciar els tràmits per a l'elaboració d'un Pla Estratègic de ciutat 

MOCIÓ SOBRE EL CATALÀ OCCIDENTAL


Moció presentada al ple ordinari del mes de gener. Se sol·licita, entre d'altres, que es dignifique el català occidental en la seua varietat tortosina als escrits oficials de l'ajuntament.